Tarief en vergoeding


Ons tarief is € 98,50. Wat krijgt u hiervoor? Wij plannen ten alle tijden 60 minuten voor u in. Zo heeft u de tijd om uw klacht te bespreken. Daarnaast hebben wij nog tijd om u volledig te behandelen. Wij leggen u in begrijpelijke taal uit wat u mankeert en bespreken met u welk behandelplan bij u past.   

Zorgverzekeraars vergoeden deels of volledig een osteopathische behandeling uit de aanvullende verzekering. Bekijk hiervoor uw polis of kijk op www.osteopathie.nl.
Belangrijk om te weten, is dat een behandeling níet van uw eigen risico af gaat. De osteopaat moet ingeschreven staan bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO), en de titel DO- MRO voeren. Ingeborg en Matty zijn geregistreerde osteopaten bij de NRO en lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Liesbeth en Patrick zijn geregistreerd bij de NOF. De duur van de eerste behandeling is ongeveer een uur en bij vervolgbehandelingen 45 minuten tot een uur.  

Klik hier voor vergoedingen 2024

Maak online een afspraak


 
 
Consulten kunnen na behandeling per pin betaald worden. U krijgt een factuur met betalingsbevestiging mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.
 
Indien u bij verhindering ten minste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.